Ventilació, renovació i recuperació d’aire

Gaudeix d'un bon aire per a la llar

KPL Energia Solar / Serveis / Ventilació, renovació i recuperació d’aire

Sistemes de ventilació.

L’aire

L’aire fresc afavoreix el benestar, la son, la concentració i el rendiment. Un ambient sense corrents d’aire evita els refredats i és bo per a la salut. Tenir en un habitatge l’aire net, fresc i amb uns percentatges d’humitat correctes és el desig de totes les persones. Les males olors, fums i l’excés d’humitat afecta directament l’estat d’ànim i la salut de les persones que viuen al seu interior.

Les noves tendències en construcció d’habitatges apunten a disminuir el consum d’energia per climatitzar una casa, amb materials d’altes prestacions i finestres d’alta eficiència, de manera que fan que siguin habitatges pràcticament hermètics.

Ventilació

Un sistema de ventilació garanteix la renovació de l’aire usat per aire fresc amb un consum d’energia molt petit. És una solució rendible i necessària, la recuperació de calor, de fins aproximadament el 95% i l’ús d’energies renovables, permeten un estalvi significatiu en consums energètics.

Al reduir la humitat excessiva de l’aire, el sistema de ventilació evita la formació de floridura, mitjançant un sistema equilibrat d’entrada i sortida d’aire amb recuperació de la calor. Un aparell anomenat intercanviador de calor entàlpic permet la recuperació de la humitat i evita la sequedat excessiva de l’aire a l’hivern o l’excés d’humitat a l’estiu. Aquests sistemes s’integren fàcilment durant la construcció d’obra nova on els únics components visibles són les entrades i sortides d’aire subministrat i extret, ocultes discretament darrere de les reixetes de disseny.

Per a més informació contacta amb nosaltres