Energia solar tèrmica

Una altra solució a les factures de llum, gas i gas-oil

KPL Energia Solar / Serveis / Energia solar tèrmica

El sol, energia renovable per excel·lència.

Energia renovable per excel·lència

Gràcies a la gratuïta disponibilitat de l’energia solar, la inversió es pot amortitzar en pocs anys. En la nostra zona, tenim sol unes 1700 hores anuals, per escalfar aigua calenta sanitària, climatitzar la piscina o recolzar un sistema de calefacció amb sistemes radiants.

Actualment els materials dels captadors solars són molt eficients, construïts amb materials altament selectius que fan que en alguns casos es pugui obtenir estalvis de gas o gasoil de fins al 50% en calefacció i el 90/100% en la producció de aigua calenta sanitària.

Panells solars híbrids

La gran novetat en energia solar són els panells solars híbrids, amb el mateix panell es genera electricitat i s’escalfa l’aigua sanitària, de la calefacció o es climatitza la piscina.

Són el complement ideal dels sistemes de climatització amb equips d’aerotèrmia, substituts de les calderes de gas i gasoil. Aquests equips d’aerotèrmia augmenten considerablement la seva eficiència  ja que aquests panells solars estan generant la poca electricitat que necessiten aquests equips i al mateix temps escalfant l’aigua de la calefacció. Són uns panells que agraden molt als arquitectes i decoradors ja que amb una sola instal·lació, una sola estructura i un sol espai hi ha dues instal.lacions renovables i la certificació energètica és màxima.

Per a més informació contacta amb nosaltres